Torine Michelles musikkvideo

Innimellom alt sykdomspreik er det koselig å komme med noen hyggelige nyheter! Raymond er pappaen til Torine Michelle, som kom på 9.plass i  Idol i 2016. Så jeg er med andre ord nesten i familie med en kommende superstjerne!! Etter Idol har hun blant annet fartet rundt i verden med Alan Walker, og hun har blitt modell for Gulldia.

Dette reklamebladet dumpet ned i postkassa mi for en stund siden.

Men i dag er en stor og spennende dag i hennes liv, for i dag har hun sluppet sin første singel/musikkvideo. Sangen heter Weak, og hun har skrevet både tekst og musikk selv. Jeg synes den er kjempefin, og jeg er enig med de som sammenligner stemmen hennes med Rihanna!

Jeg har allerede bestilt en Ferrari av henne, for jeg regner med at hun kommer til å bli en stor verdensstjerne!!

Sangen handler om psykisk vold i forhold, noe mange kan kjenne seg igjen i, inkludert meg selv (ikke med Raymond da, han er bare god). Man skulle tro at hun er eldre enn sine 17 år, for hun har stor visdom, og det er en veldig fin tekst. Rett og slett utrolig rørende, så finn frem lommetørklær folkens! Her er link til youtube-kanalen hennes, og jeg oppfordrer  alle til å følge henne og dele siden og musikkvideoen slik at hun kan nå ut til folk. TorineMichelleOfficial

Og her er den nydelige musikkvideoen:

Følg også Torinemichelle på Facebook.

#torinemichelle #idol2016 #musikk #musikkvideo #weak #ginobless

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trofefrue

Trofefrue

40, Tvedestrand

Jeg skriver om livet mitt som trofèfrue (hjemmeværende snylter).

Follow

Kategorier

Arkiv

hits